Cand eram mica.....


Cum am vazut ca pe bloguri in ultimul timp circula aceasta leapsa, am zis ca ar trebui sa o fac si eu,so....here we go....

1.Ce raspundeai la intrebarea : ce vrei sa te faci cand vei fi mare?
De mica mi-a placut foarte mult muzica si am facut 2 ani de canto si vioara, dar apoi din diferite motive am renuntat. Dar intotdeauna mi-am dorit sa devin cantareata, deoarece am iubit intotdeauna sa-mi exprim sentimentele prin muzica.
2. Care erau desenele animate favorite?
Am inceput cu Tom & Gerry, Chip& Dale, apoi Sandy Bell si preferatele mele Sailor Moon.(am noroc cu pitica pentru ca acum retraiesc si revad desenele copilariei odata cu ea)
3.Care a fost cea mai frumoasa zi de nastere sarbatorita si de ce?
Fiecare zi de nastere a fost reusita in felul ei. Majoratul a fost mai special pentru ca am avut o petrecere mai mare, dar daca ar fi sa ma gandesc la cea mai speciala ,ar fi ziua cand am implinit 22 de ani , pentru ca atunci am primit-o cadou pe printesica mea, bine cadoul l-am primit mai devreme ce-i drept, cu o saptamana , pentru ca atunci am nascut-o pe ea. Nu cred ca acea zi de nastere poate fi egalata cu o alta vreodata.
4. Ce jocuri preferate aveati?
Pai leapsa, TOMAPAN(cred ca asa se numea)si au mai fost dar batranetea isi spune cuvantul :)
5.Ce iti doreai sa faci neaparat si nu ai reusit?
Pai ...cred ca sa cant. Cum am mai spus am iubit si iubesc enorm de mult muzica si intotdeauna voi avea regretul ca nu am ajuns sa cant .Si al doilea lucru pe care mi l-am dorit dar nu cred ca se va intampla vreodata a fost acela de a vizita America(ador tot ce tine de America, cultura , civilizatie...no words)
6.Care a fost prima pasiune sportiva si nu numai?
Aici sunt zero barat , pentru ca nu mi-a placut sportul niciodata(din pacate,ma rog ca pitica sa nu-mi semene)si am facut tot posibilul sa ma sustrag de la activitati sportive.Nu sunt un exemplu demn de urmat din pacate.
7.Care a fost primul cantaret /grup muzical preferat?
Backstreet Boys, 5ive, Britney Spears(eram obsedata),Animal X..
8.Cel mai frumos obiect cerut (eventual primit)lui Mos Craciun/Nicolaie ?
Aici chiar nu mai stiu, de obicei am cam primit ce mi-am dorit (si nu mi-am dorit lucruri marete ca sa nu fie realizabile). Cred ca atunci cand aveam 6 ani , mi-am dorit o papusa Barbie si am si primit-o .

Cam asta a fost , sper ca nu v-am plictisit. Dau mai departe tuturor fetelor care nu au facut inca aceasta leapsa...va pup!

No comments

Back to Top