A ROSE

  Hy !In ultimul timp , am fost cam aeriana .Sper sa ma insanatosesc cat mai repede , pt ca gripa asta imi afecteaza si memoria :) anyway, am citit astazi un articol pe blogul< Intre noi doamnele>,despre data nasterii si ce floare te reprezinta ca persoana pe baza datei de nastere.Eu sunt nascuta pe 18 asa ca sunt TRANDAFIR.Pentru mai multe informatii  si alte date puteti citi aici , eu am preluat doar ceea ce scrie referitor la personalitatea mea.

                       
  
Trandafir
daca te-ai nascut intr-o
zi de 9, 18 sau
27
Cine esti? O persoana temperamentala si impulsiva, adesea expusa consecintelor neplacute ale propriilor fapte. Accepti sarcini dificile si esti foarte curajo(a)s(a). Esti capabil(a) sa faci mari sacrificii. Familia si prietenii se pot bizui pe tine. Ai o receptivitate ascutita la stimulii sentimental-erotici.
Destin: Nu se poate trece usor peste interesele tale vitale. Ii vei deranja pe multi datorita simtului moral foarte dezvoltat. Vei urmari idealuri carora le vei consacra intreaga ta energie. “L’important ce la rose…”Ce sa faci pentru a fi fericit(a)? Sa nu iti neglijezi partenerul.

                Motivul pt care am postat aceste lucruri?Pai, eu consider ca intr-adevar ma reprezinta cele spuse mai sus , este chiar o descriere foarte buna a personalitatii mele.VA PUP!

No comments

Back to Top