TOP PRODUSE 2010

  Salutare!Hope u all are having a lovely day today, anyway better than mine. So, am vazut acest post pe mai toate blogurile , again , si cum nu am rezistat tentatiei,here i am...let's start the ride

                      Acestea au fost fardurile pe care le-am folosit cel mai mult in 2010, incepand cu cele de la Butterfly , care mi-au placut si imi plac enorm , datorita consistentei lor aproape cremoasa, urmand cele de la AVON,(PINK SAND SI FRESH CUT GREENS, love them), si terminand cu 88 METAL MANIA, primita cadou pe la sfarsitul anului.

Blush-urile preferate au fost cele de la Ruby Rose si cel de la e.l.f.
                                    
Pudra no name a fost cu siguranta cea mai mare afacere, are textura incredibil de matasoasa si are efectul de iluminare a tenului. O ador!
                                                                                                                                                                    


Nu stiu ce m-as fi facut fara pensulele astea. They saved my life!Adore them!
Parfumurile preferate din anul trecut dar la cum sunt de incantata de fiecare dintre ele cred ca vor fi favorite si in acest an.

Dintre toate fondurile de ten incercate anul trecut acesta mi s-a parut cel mai bun, are putere destulde mare de acoperire si nu incarca tenul.
Nu stiu ce m-as fi facut fata acest baton corector de la Oriflame. Are putere mare de acoperire, si de cate ori apare un mic cosulet il usuca . I'm addicted to it!
Anticearcanul de la Oriflame...destul de bun , l-am folosit tot anul pt ca am avut mare nevoie de asa ceva.
                              
Aici nu m-am putut decide asupra unui singur ruj pentru ca mie toate rujurile de la Oriflame imi plac in egala  masura. Ador faptul ca sunt hidratante si lasa buzele moi.Totusi dc ar fi sa aleg unul cred ca ar fi Triple Core.
                                                                            
                So cam astea ar fi produsele pe care le-am folosit cu mare placere anul trecut. Sper ca nu v-am plictisit cu postarea kilometrica. Va pup!            

No comments

Back to Top