AMERICAN DREAM

Cum saptamana trecuta imi era dor de zilele petrecute in Italia, acum m-a apucat melancolia si visarea in legatura cu Taramul Viselor, SUA.De mica , cred ca nu sunt singura aici ,iubeam tot ceea ce tinea de americani, modul lor liber de exprimare, faptul ca acolo ai posibilitatea de a face ceea ce-ti place daca esti o persoana serioasa si muncitoare, de locurile minunate pe care le vedeam in filme.De cate ori aud de America , ma gandesc la New York, automat , fara un motiv anume, desi fiecare stat are minunatiile lui sunt sigura, cred ca am vazut toate documentarele posibile despre acest continent, pe care poate daca steaua mea norocoasa e acolo sus il voi vedea.(asta si daca ar fi mai usor de obtinut celebra viza).So , in melancolia mea, va arat poze din celebrul oras impreuna cu 2 melodii care imi plac tare mult .Va pup si sper sa aveti o seara minunata!AND REMEMBER ALWAYS SMILE!


  
5 comments

 1. Si eu visez ca poate intr-o zi voi vizita New Yorkul.

  ReplyDelete
 2. da si eu iubesc/ador america.
  toti prietenii mei stiu ca am planuri mari cu mutatul acolo :d

  ReplyDelete
 3. Numai eu nu ii iubesc pe americani? Numai pentru simplul fapt ca au ajuns sa controleze toata Europa plus ca majoritatea divergentelor din tarile astea mai subdezvoltate apar fix din vina americanilor.
  Sa mai spun ca lucrez cu americani si sunt niste increzuti si nesuferiti?
  Si da,facand abstractie de chestiile politice,America e frumoasa si plina de posibilitati.

  ReplyDelete
 4. Da, sa stii ca ai dreptate, la chestiile astea nu m-am gandit desi sunt adevarate.Eu m-am gandit mai mult la faptul ca acolo ai mai multe posibilitati de afirmare decat aici.In fine astea raman doar vise, ca au niste conditii pentru vize , ca nu cred ca voi ajunge vreodata acolo.

  ReplyDelete
 5. Laura din partea in care privesti tu lucrurile,America da e o tara frumoasa,plina de posibilitati!
  Pupici!

  ReplyDelete

Back to Top