WEIGHT WATCHERS

Seara buna tuturor!M-am gandit sa fac o postare mai aparte si anume vreau sa va vorbesc in aceasta seara despre o dieta pe care am descoperit-o recent si pe care voi incepe sa o tin(acum sper sa dea si rezultate).Dupa cum am mai scris , dupa  nastere am ramas cu foarte multe kilograme in plus,kilograme pe care le am si in ziua de azi ,desi au trecut 4  ani de atunci.Nu am fost niciodata o fata foarte slaba, eram la limita normalului , adica la 1.65 ai mei aveam 63 kg.La nastere am avut 98(hate myself), iar dupa nastere am reusit de-a lungul timpului sa dau jos 15 kg, dar aici m-am oprit.
De diete nu prea am tinut niciodata pt ca nu am timp sa stau sa-mi prepar tot ce se scrie acolo , iar sport nu pot servi deoarece am niste prob de sanatate si iute ca m-am blocat ,pana am vazut emisiunea la americani si am ramas surprinsa de rezultate.Bine , ei acolo fac sport si tin un regim mai dur , dar cred ca macar voi incerca regimul alimentar sa vad daca am rezultate, pt ca este unul foarte lejer.Puteti citi mai multe despre acest regim aici.
Va las cu poze before/after din emisiunea de la americani ,sa vedeti ca minunile exista.PUPICI!

1 comment

  1. la emisiunea biggest looser una dintre instructoare este Jillian Michaels, ale carei antrenamente le fac si eu acasa. sunt f ok exercitiile ei.
    mai este de asemenea un instructor, nu stiu cum il cheama, de la care mai am antrenamente pe calculator. eu fac sport acasa, nu merg la sala :)

    ReplyDelete

Back to Top