AVON HAUL

Lifestyle

  Buna fetelor!Dupa absenta de ieri ,am revenit astazi cu forte proaspete, sau macar asa ar trebui sa fie daca o gripa cumplita nu dadea peste mine.Trec eu si peste asta , desi nu imi aduc sa-mi fi fost atat de rau vreodata, la munca ieri am fost o adevarata epava.Anyway , ziua de ieri a venit si cu lucruri bune , deoarece mi-a sosit mult asteptata comanda de la Avon.Ce mi-am cumparat?Pai cum au fost oferte de nerefuzat la parfumuri, am mers mai mult pe ele, dar nu am pierdut ocazia sa-mi mai refec stocul de demachiante si un Supershok ,dupa care sunt innebunita.La categoria parfumuri am bifat urmatoarele:
1.WINDSCAPE-Mie mi se pare ca seamana izbitor de mult la miros cu Individual Blue for her.Fresh,proaspat, il ador!!
2.SPOTLIGHT-Prima data cand am avut acest parfum , l-am primit de la buna mea prietena Ramona, care este reprezentant Avon in Londra.Pe atunci la noi nu era.L-am adorat din prima clipa.Este un miros fresh -floral.
3.LITTLE WHITE DRESS-E a treia oara cand am acest parfum si imi place mai mult cu fiecare data.Are un miros floral, proaspat si delicat.
   Despre demachiant , am facut un review al  acestuia si am mentionat atunci cat de mult imi place si cat de bine ma impac cu el.Iar rimelul , este Supershok editia Lace, era la oferta 9 lei, pt reprezentanti pe net.
      A si sa nu uit am primit cadou ,niste cercei pe care i-am admirat de fiecare data cand apareau in brosura.E vorba despre cerceii Zahra.Love them!
     Si acum cred ca ar fi bine sa las vorbaria si sa va arat poze 😉

       In incheiere vreau sa ii multumesc atat Andreei cat si lui Madlen pentru taguri.Cum nu ma simt in apele mele nu am avut dispozitia necesara sa le fac , dar de indata ce ma simt mai bine le onorez cu multa placere.
VA MULTUMESC DIN SUFLET FETELOR CA V-ATI GANDIT SI LA MINE!

4 thoughts on “AVON HAUL”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *