GIVEAWAY UPDATE!

     Buna fetelor !Sunt extrem de fericita pentru ca am castigat giveaway-ul Andreei (Andreea's Land).Ii multumesc din suflet pe acesta cale si multumesc este un cuvant prea mic,zic eu.Esti o scumpa Andreea!
    Acum vreau sa lamurim ceva ,unde cred ca nu m-am facut inteleasa eu, sau poate asa mi se pare mie.Pentru giveaway cerinta obligatorie este sa-mi dati LIKE la pagina de pe Facebook a blogului , nu sa ma adaugati la  prieteni , pe pagina mea personala.Nu vreau sa credeti ca sunt rautacioasa , dar asa v-am spus si la reguli prima data.Nu vreau sa fie nemultumiri si sa-mi reprosati ceva dupa ce se termina giveaway-ul.Deci dati Like acolo,casuta e chiar in  dreapta ,inainte de cea cu Facebook Badge.Am sa iau in calcul doar acele inscrieri care au facut chestia asta si vreau sa imi scrieti si numele de Facebook, asta daca acesta difera de cel cu care ma urmariti prin GFC.Sper ca nu v-ati suparat ca v-am spus lucrurile acestea, dar va spun acum sa nu existe plangeri dupa.Va pup!

5 comments

 1. Felicitari pentru premiu, Laura, ma bucur ca ai castigat :)

  ReplyDelete
 2. Sper sa te bucuri de premiul :* Din pacate lumea la giveaway uri se grabeste doar sa participe dar nu onoreaza toate cerintele :((

  ReplyDelete
 3. @Gabriela & Anca: Va multumesc din suflet fetelor!Va pup si va imbatisez cu drag!

  ReplyDelete
 4. @Andreea: Nu am cuvinte sa-ti multumesc si cred ca stii asta, sunt tare bucuroasa.Ai dreptate cu cerintele nerespectate, dar din pacate daca nu se vor respecta primele 2 cerinte , voifi nevoita sa descalific acele fete.Pupici!

  ReplyDelete

Back to Top