GIVEAWAY WINNER!!

        Buna fetelor!M-am grabit spre casa de la munca pentru ca nu voiam sa ma asteptati foarte mult.Am promis ca voi extrage castigatoarea in aceasta seara si iata ca am facut-o.Acesta a fost primul meu giveaway si pot spune ca am avut destule emotii.Nu m-am asteptat sa fie atat de multe inscrieri si nu pot decat sa va multumesc pentru asta.Am descalificat doua fete , pentru ca nu au respectat cerintele acestui giveaway, una pentru ca nu m-a urmarit prin GFC iar pe cea de-a doua pentru ca s-a inscris dupa ora 00:00 si nu puteam sa las de la mine , chiar daca mi-as fi dorit acest lucru pentru ca nu ar fi fost corect fata de celelalte concurente, plus ca eu zic ca ati avut destul timp la dispozitie.So fara alte introduceri , va voi prezenta listele cu participantele si apoi castigatoarea.

FELICITARI DIA!Ti-am trimis deja un mail si astept raspunsul tau in 24 h , daca nu voi primi raspuns voi fi nevoita sa aleg alta castigatoare.
       Iar voua fetelor va multumesc din suflet pentru participare si va anunt ca in scurt timp am sa organizez alt giveaway pentru alta pensulica Sigma, pensula F80 .

9 comments

 1. @Haine si accesorii:Imi pare rau , a fost greseala mea.De cate ori primesc un comentariu , primesc si mail si am luat in considerare strict acele comentarii , pentru ca imi era mai usor sa verific link-ul de acolo si la acea postare erau foarte multe care nu erau pentru inscrierea la concurs.Ca sa-mi rascumpar greseala am sa te inscriu tot cu 3 entry-uri la noul giveaway pentru pensula Sigma F 80.Scuze inca o data!

  ReplyDelete
 2. Multumesc din suflet pentru ca chiar mi-am dorit aceasta pensula! Nu credeam ca mai multe entry-uri pot purta noroc si se pare ca m-am inselat, ceea ce e bine!
  @miha.ela: multumesc :)
  Pup!

  ReplyDelete
 3. Multumesc Laura ca te-ai preocupat si de mine. Felicitari Dia, stiu cum este sa ti-o doresti!

  ReplyDelete
 4. @Haine si Accesorii: Multumesc! E un sentiment tare placut! :)

  ReplyDelete
 5. Congrats to the winner! I am also having my SiGma E25 blending BRush, try your luck again to win his awesome brush! Opens internationally until the 7th of June ! Enter to win at

  http://www.aimee0610my.blogspot.com
  Thanks :)

  ReplyDelete
 6. Buna Laura!
  Ti-am trimis aseara mail cu datele mele, sper ca l-ai primit si este totul bine. :D
  Te pup!

  ReplyDelete

Back to Top