And the winner is........

     
Buna dragele mele.Din nou ,am o zi foarte ocupata ,dar v-am promis ieri ca astazi voi anunta castigatoarea setului de pensule Sigma si nu puteam sa va dejamagesc.Vreau sa multumesc tuturor fetelor pentru participare .Au fost doar 2 fete eliminate,pentru ca nu au respectat cele 3 conditii obligatorii, iar din respect pentru celelalte participante , am decis sa le elimin.
    Vreau doar sa adaug, ca dupa ce am extras castigatoarea cu Random.org, am ramas surprinsa , placut binenteles .Se pare ca atunci cand iti doresti ceva foarte tare , se pot intampla miracole,veti vedea despre ce vorbesc.
Iata listele (multe la numar) cu toate participantele.

      Si acum castigatoarea :
     BONDARICA !!!
         Am ramas placut surprinsa cand am vazut ca Random a ales numar ei, pentru ca stiu ca isi dorea mult acest set si chiar nu credea ca il va castiga.Uite ca te-ai inselat draga mea, se pare ca norocul a tinut cu tine.Ma bucur tare mult  si astept sa imi trimiti un mail : laura_b 23@yahoo.com, pentru a stabili detaliile livrarii.
     VA MULTMESC DIN SUFLET PENTRU PARTICIPARE TUTUROR !! Astept sa vad noile conditii impuse de cei de la Sigma si vedem ce va contine urmatorul giveaway.Va pup!

11 comments

 1. felicitari Bondarica, cred ca o s afie mega-super fericita :)

  ReplyDelete
 2. of,odata si odata o sa-l am si eu,dar parca azi citeam un comentariu de la ea ca si-l dorea f mult,felicitari!

  ReplyDelete
 3. Felicitari castigatoarei iar cele care nu ati castigat va astept la giveaway-ul de pe pagina mea poate acolo o sa aveti noroc;) pupiciii!!

  ReplyDelete
 4. mvai laura cat ai avut de munca :|

  ReplyDelete
 5. Felicitari Bondarica!
  Ai castigat un set de pensule la care si eu tanjesc de mult :)
  Sa le folosesti cu placere!

  ReplyDelete
 6. wow...deci..am ramas muta:x...nu visez decat pensule..
  am trimis mesaj
  MULTUMESCCCCC!!....

  ReplyDelete
 7. Felicitari Bondarica! :*

  ReplyDelete

Back to Top