Un Sfarsit ..nu e decat... un Nou Inceput !!!

    
  Buna dragele mele !In speranta ca nu am fost uitata de voi , in tot acest timp , revin pentru a-mi face si eu simtita prezenta printre voi ,macar acum la sfarsit de an .
     Ce pot sa spun despre anul care tocmai se incheie? A fost un an plin , din toate punctele de vedere.Nu mai privesc experientele prin care am trecut ,fie ele placute sau mai putin placute ,decat ca niste intamplari prin care trebuia sa trec pentru a trai ceea ce traiesc acum,asa ca nu pot sa fiu decat recunoscatoare pentru tot .
   Dorinte pentru 2012? Multe.......
       In primul rand sanatate , sa pot face tot ceea ce mi-am propus si aici ar fi multe de vorbit.
       Imi doresc ca in 2012 , lumea sa fie mai buna( stiu visez cu ochii deschisi aici), sa incetam sa mai judecam persoanele pe care nu le cunoastem, doar asa de dragul distractiei, sa ne gandim pentru un moment ce am face noi daca am fi in pielea lor si poate asa vom inceta sa mai oferim ganduri rele doar asa de dragul distractiei.Sa nu mai fie rautate, invidie , consider ca fiecare avem un loc pe pamantul asta si nu are rost sa ne uitam mereu la capra vecinului cand putem sa ne uitam la noi si sa incercam sa fim mai buni.
     Stiu ca poate par absurda in ceea ce imi doresc, pentru ca pana si eu realizez ca lucrurile astea nu se pot adeveri , dar speranta nu moare niciodata si poate macar un pic vom incerca sa fim mai buni si mai toleranti cu cei ce ne inconjoara.
      Ce va doresc eu pentru 2012?
        Tot ce imi doresc si mie.Multa ,multa sanatate, fericire , impliniri pe toate planurile si pace sufleteasca.
       Incepand cu 2012, am sa revin cu postarile pe blog , postari pe care am preferat sa la aman pana imi rezolv problemele personale.Mi-ar place sa stiu , asta in caz ca nu m-ati uitat, ce ati vrea sa vedeti pe blog de acum incolo, ce v-ar interesa sa scriu,ce ati vrea sa schimb si asa mai departe.Astept parerile voastre si va pup cu drag !

         UN AN NOU FERICIT  SI   LA MULTI ANI !!!!

6
Back to Top