MY SWEET MIRACLE MAKER : COCONUT OIL

 
 Buna dragele mele. Astazi va povestesc cate ceva despre ultima descoperire din ultimul timp si anume despre uleiul de cocos . Am descoperit acest ulei , numai datorita surorii mele Carmen , care imi vorbea atat de frumos despre el, incat nu am rezistat tentatiei sa nu-l incerc. Nu stiu sincer cum se face de nu am auzit de el pana acum , dar never say never , asa cum  imi place mie sa spun.
    Uleiul de cocos are numeroase beneficii , printre care : ingrijirea pielii, a parului, inlaturarea stresului, mentinerea nivelului de colesterol, ajuta la pierderea in greutate, la  cresterea imunitatii  , fiind totodata si o sursa importanta de energie .
     Uleiul de cocos contine : acid lauric in peste 50 % din compozitia sa , acizi grasi polinesaturati , acizi mononesaturati grasi, anumiti derivati de acizi grasi , cloruri grase , vitamina E, vitamina K si minerale.
    Acest ulei este foarte bun pentru ingrijirea parului, el ajutand la cresterea sanatoasa a parului oferind-i stralucire .
      Masat pe scalp acesta asigura in timp o hidratare optima a scalpului si ajuta la inlaturarea matretii .De asemenea este recomandat impotriva caderii parului si tocmai acesta a fost principalul motiv pentru care l-am achizitionat celelalte fiind ca un bonus.
 
       Eu  l-am folosit pentru par de 2 ori pana acum si deja incep sa se vada unele rezultate. Desigur rezultatele se vor vedea in timp , dar am observat ca parul meu nu mai cade in cantitati foarte mari , asa cum se intampla inainte. Tot cu ajutorul lui am scapat si de matreata care imi dadea mari batai de cap in ultima vreme si am parul din ce in ce mai stralucitor, lucru care nu poate decat sa ma bucure.
  Eu am gsit uleiul in stare solida, asa ca il incalzesc un
 pic , il pun in palma si usor imi masez scalpul cu el.Dupa ce am terminat de aplicat uleiul la radacini , il aplic pe toata lungimea firului de par si imi acopar capul cu un prosop cateva ore inainte de a spala parul.Eu de fel sunt innebunita dupa cocos , asa ca nu mai are rost sa va spun daca imi place sau nu cum miroase. Ce imi place la el este ca , mirosul este natural si nu este atat de puternic incat sa provoace greata sau dureri de cap.

  Stiam ca acest ulei are multiple intrebuintari,asa ca am decis sa il folosesc si ca o crema, atat pentru corp ,cat si pentru fata si nu va pot spune cat de incantata sunt de rezultate.
    Acest ulei ajuta la protejarea pielii impotriva efectelor de imbatranire si la imbunatatirea aspectului acesteia.
    Am inlocuit lotiunea de corp pe care o foloseam cu acest ulei si rezultatele sunt mai mult decat multumitoare. Nu cred ca am avut vreodata pielea atat de fina ,cum o am acum si hidratata in acelasi timp. Am folosit acest ulei si ca o crema hidratanta pentru fata si pot sa spun ca este destul de bun pana in acest moment. Se absoarbe repede in piele si o lasa fina si catifelata cu un aspect vizibil imbunatatit fata de cum era inainte.
          Am cautat foarte mult pe Internet informatii despre acest produs , pana sa il cumpar si in acest post v-am facut doar o scurta prezentare a acestuia si v-am vorbit despre experienta mea cu el.Nu am mentionat in acest articol decat beneficiile pe care le are el in sfera de beauty, dar dupa cum am spus si in introducere el are mult mai multe intrebuitari . Rezultatele depind de la persoana la persoana ,pentru ca suntem diferiti, dar pe mine clar m-a convins ca este cel mai bun.
   Voi ati folosit acest produs? Ce parere aveti despre el ?
      Astept cu drag raspunsurile voastre ! Va pup !!

19 comments

  1. veronica picioroaga17 February 2013 at 22:17

    vreau tare mult sa-mi iau si eu ...acum caut un site romanesc sa-mi comand ptr ca n-am facut niciodata comanda pe iherb si inca nu stiu cum e..asa ca ma gandesc ca as putea gasi pe la noi ceva convenabil. Si eu ador aroma de cocos ! si vreau sa -mi fac masti ptr par ptr ca am tot auzit pareri pro si m-am convins! :-) stii, am vazut la cineva ca a adaugat si miere in masca ptr un plus de beneficii . Eu am aceleasi probleme cu parul! matreata, cade la greu...are nevoie de o revitalizare rapid :-)) e f bun si ptr bebelusi , ori copii mai mari...e un bun repelent ptr tantari si alte inseste . frumos reviewul Laura ! Multumim!

    ReplyDelete
  2. veronica picioroaga17 February 2013 at 22:17

    ptr cei care vor sa comande din romania , se gaseste si aici !http://scintillasilk.ro/uleiuri-vegetale-naturale/ulei-cocos-nerafinat-organic pont de la Ana Naghi :-P variante ptr toate buzunarele !

    ReplyDelete
  3. office@myproteins.ro10 August 2013 at 11:04

     "Cocopure" 2 x 460ml 150lei livrara gratuita, www.myproteins.ro

    ReplyDelete
  4. Nu ai gasit tu uleiul in stare solida ci asa se face uleiul sub 20 si ceva de grade. La vara vei vedea ca va redeveni ulei :) Toate borcanelele se solidifica cand e mai rece. Eu il folosesc de mai bine de un an si sunt incantata de toate efectele sale, dar cel mai mult il folosesc la gatit. Deoarece se transforma in "fum" la o temperatura mai mare decat alte uleiuri vegetale este recomand sa se foloseasca la gratare (nu strica deloc gustul unui piept pe pui pe grill).

    ReplyDelete
  5. Si eu am uleiul tot in stare solida, ca si al tau, dar l-am folosit mai mult pentru corp.
    O singura data l-am folosit si pentru par, dar doar pe lungimea lui. O sa-l incerc si pe scalp, sa vad ce efecte are.
    Multumim de pont!

    ReplyDelete
  6. Stiu ca uleiul se gaseste solid , poate exprimarea mea a fost defectuoasa, ideea este ca am intalnit si persoane care l-au cumparat in stare lichida , ca un ulei esential si de aceea m-am exprimat asa. Nu l-am incercat pana acum la gatit , dar sincer e tentanta ideea , cred ca da un plus de gust mancarii.

    ReplyDelete
  7.  Cu multa placere Dorina. Chiar te rog dupa ce il vei folosi si pentru scalp sa imi lasi un comm sa-mi spui cum ti s-a parut. Te pup !

    ReplyDelete
  8. vreau si euuuu . de unde l-ai luat ?:-s

    ReplyDelete
  9. Buna. Ai putea sa-mi spui te rog, de unde l-ai achizitionat si la ce pret?Si pe mine ma tenteaza mult. 

    ReplyDelete
  10.  Eu nu locuiesc in Romania si nu stiu un magazin anume de unde sa iti spun ca il poti achizitiona. Eu am dat pe un borcan de 450 g , 12 eur si la banii acestia am mai primit un al doilea borcan cadou, am fost norocoasa ca am prins aceasta oferta. Incearca sa il cauti la magazinele care vand produse naturiste sunt sigura ca il vei gasi.Este intre-adevar un ulei foarte bun!

    ReplyDelete
  11.  Cum am spus si mai sus , eu l-am luat din strainatate pentru ca nu locuiesc in Romania, dar incearca la magazinele care vand produse naturiste ,sigur il vei gasi acolo.

    ReplyDelete
  12.  Si eu sunt innebunita dupa cocos , de aceea este o placere de fiecare data cand il folosesc. Pupici !

    ReplyDelete
  13. Nu am folosit niciodata dar este pe wishlist-ul meu, il vreau, doar e cocos, ador gustul/mirosul de cocos :X

    ReplyDelete
  14. Pe mine m-ar interesa de unde il putem cumpara si cat costa :)

    ReplyDelete
  15.  Dupa cum am spus eu nu l-am cumparat din tara. Dar am link-ul magazinului online de unde prietena mea Carmen l-a achizitionat. Pretul este din cate vad 15 lei , un pret foarte bun pot sa zic pentru acest ulei minunat. Acesta este link-ul :
    http://kzarinne.ro/ulei-de-cocos-bio-presat-la-rece-100-gr-mayam-p-53.html?zenid=093f315ecaceee9d1cd682218bd2cfe9

    ReplyDelete
  16. Am si eu o cutie uitata demult prin frigider si cred c-o sa incep din nou sa-l folosesc. 

    ReplyDelete
  17. Multumesc foarte mult! :*
    Pretul e chiar atragator :)

    ReplyDelete
  18. Nu vroiam sa ma iau de exprimarea ta, doar sa explic ideea. Si eu l-am cumparat lichid, dar stand in dulapior la loc rece, a devenit solid.
    Probabil exista si alt tip de ulei esential ce nu isi schimba starea :)

    ReplyDelete
  19. am si eu ulei de cocos...e super bun, de unde l-ai cumparat pe asta? e mai maricel decat ce am eu :D

    ReplyDelete

Back to Top