I'M BLUE FOR GRADIENT NAILS :)

  
      Buna dragele mele.
      Dupa cum puteti vedea , am schimbat un pic aspectul blogului.Sper sa va placa noul look si daca aveti ceva pareri despre cum as putea sa-l fac sa arate mai bine ,va ascult cu cea mai mare placere.Cum noul look are ca tema principala albastrul , m-am gandit sa incerc sa fac si un NOTD cu nuante albastrui.Rezultatul a iesit ok, destul de dragut , dar cum eu sunt o perfectionista , cred ca este loc si de mai bine.
   Hello my darlings.
     As you can see , I've changed a little the look of my blog .I really hope the new look will be ok for you ,and if you have any suggestions for me , please let me know.As you can see , on the new look of the blog , the main color is blue so I decided to do a NOTD with some blue shades.The result turned out ok , but I still think it's room for better.
    Iata rezultatul final /And here is the final result :


    Am folosit de asemenea si noul top coat recent achizitionat de la Essence ./I used the new bought top coat from Essence too for these nails.

RANDOM :
    Vreau sa va anunt pe aceasta cale ca in luna August voi avea un nou giveaway pe blog(am ales aceasta luna deoarece atunci voi putea trimite pachetele in tara).Cum dezamagirea a fost tare mare atunci cand am organizat celalalt giveaway , am hotarat ca de data aceasta lucrurile sa stea putin altfel, asa ca de acum regulile sunt un pic schimbate.
    Vreau sa vad cate dintre cele care participa la giveaway imi urmaresc intr-adevar blogul si de aceea , veti fi inscrise la acest giveaway daca vad ca imi urmariti blogul atat prin GFC cat si prin comentarii.
   Astfel fetele care imi vor lasa la postari comentarii (si aici ma refer la comentarii care includ mai mult de 2 -3 cuvinte ) vor fi inscrise la giveaway , asta binenteles daca ma urmaresc si prin GFC.Aveti mai mult de 2 luni la dispozitie sa-mi demonstrati ca imi urmariti intr-adevar blogul si ca nu doriti doar premiile puse in joc.Imi voi nota la fiecare postare fetele care au comentat si la 6 comentarii aveti o sansa la giveaway .Sper sa va placa ideea mea si daca aveti si alte sugestii le ascult cu placere .
   Pana data viitoare aveti grija de voi ! Va pup !

13 comments

 1. vai ce mi plac unghiile taleee:* mor dupa Essence top coatul ,de unde lai gasit? romania nu cred;))

  ReplyDelete
 2.  Mersi frumos si da cred ca si cu culori mai inchise se vede tare frumos, am sa incerc cu alta ocazie.Pupici !

  ReplyDelete
 3.  Mersi mult :*

  ReplyDelete
 4.  Multumesc :) :*

  ReplyDelete
 5.  Mersi mult iubita, miss you too !!!

  ReplyDelete
 6. Ti-au iesit superbe! Si-mi place mult si aspectul.
  Miss you, sis!:*:*:*

  ReplyDelete
 7. foarte,foarte,foarteee frumos!:*

  ReplyDelete
 8. Foarte pretty:D imi place efectul si sclipiciul

  ReplyDelete
 9. cute!imi place cum au iesit,cred ca aratau si mai bine cu culori inchise.

  ReplyDelete
 10.  Am folosit un buretel pe care am aplicat cele 4 culori , apoi am tamponat usor unghia cu el si in final am aplicat top coat-ul.Poate voi face un tutorial data viitoare .Te pup !

  ReplyDelete
 11.  Da am folosit buretelul pentru a le realiza si iti multumesc pentru aprecieri si mie imi place tare mult ce a iesit .
    Una dintre conditii este ca fetele care lasa comentarii sa ma urmareasca prin GFC , am pus conditia asta tocmai cu scopul de a nu piede followeri , acum  o sa vad cum va fi pana la urma .Te pup !

  ReplyDelete
 12. Blue lagoon nails :). Le-ai facut cu buretelul? N-am purtat niciodata albastru asa deschis si turcoaz pe unghii, dar imi place ce ti-a iesit tie.
  Mi se pare foarte buna ideea legata de GA, numai ca in felul asta GA nu o sa-ti aduca followeri noi, si pana la urma asta e in spatele GA, nu? Oricum jos palaria in fata initiativei tale.

  ReplyDelete
 13.  cum ai facut ? faci un tutorial|? arata divin!

  ReplyDelete

Back to Top