WEEK IN PHOTOS 3

   Buna dragele mele.
      Va ofer scuzele de rigoare pentru ca nu am reusit sa mai postez atat de des , dar momentan am alte prioritati si nu vreau atunci cand scriu sa o fac doar de umplutura , asa ca mai bine mai rar si bun .
     In al doilea rand am sa va rog sa aveti putina rabdare cu rezultatele giveaway-ului THBoxes si sa nu imi mai dati mesaje pentru ca momentan oscilez intre a-i mari perioada de inscriere sau a-l incheia , ramane la latitudinea sponsorului si inca nu am vorbit acest aspect.
   Astazi revin cu rubrica Week In Photos , pe care saptamana trecuta am neglijat-o deoarece pur si simplu nu am avut ce posta. Nu am facut nimic interesant si nici nu am iesit din casa deoarece vremea a fost mai mult decat groaznica asa ca am amanat postarea.Dar cum ieri s-a aratat in sfarsit soarele la fata am iesit in parc si nu am uitat aparatul acasa :) Asa ca astazi vreti nu vreti , va iau la o plimbarica prin parc :) Let's go !
   Unghiul era prea frumos ca sa nu profit :)
     Lacul era plin de ambarcatiuni care mai de care , aici cand apare soarele lumea fuge de acasa si migreaza spre lac :)
    View near the lake :)
      Hai ca va arat si piciorul meu :) La inceput aceste sandale aratau cu totul si cu totul diferit de cum arata acum. Aveau strasuri si sincer nu ma impacam cu asta , asa ca mi-am cumparat margele si m-am pus pe treaba , acesta este rezultatul .
     Nice boats .
      O plimabare si prin port nu strica , mai ales ca ne grabeam spre magazinul de inghetata :)
       Una din multitudinea de terase asaltate de oamenii dornici de caldura :)
       Cam asta saptamana mea, cum am avut doar o zi frumoasa am profitat de ea si am impartasit-o cu voi. Sper ca v-a placut plimbarea noastra si va astept si data viitoare .
     Va pup !

8 comments

 1. MUltumesc frumos :)

  ReplyDelete
 2. Multumesc mult :*

  ReplyDelete
 3. Mersi mult Andreea si eu te pup !

  ReplyDelete
 4. Ce fotografii superbe :* Super ideea cu sandalele :* Te pup :*

  ReplyDelete
 5.  super sandalele

  ReplyDelete
 6. Sandale superbe :X
  Locuri minunate ai surprins in poze.
  Pupici

  ReplyDelete
 7. Imi plac mult sandalele!

  ReplyDelete

Back to Top