GIVEAWAY WINNER

       Buna dragele mele !
               Iata ca a sosit si mult asteptatul moment in care vom afla fericitele castigatoare . Inainte insa as vrea sa  va multumesc din suflet pentru urarile facute de ziua mea si sa va multumesc totodata pentru participare. In viitor voi mai organiza giveaway-uri si sper sa participati tot intr-un numar atat de mare , poate mai mare cine stie :)
      Si de data aceasta din pacate au existat fete care m-au dezamagit , care s-au inscris de cateva ori , care mi-au scris cateva randuri in cea mai proasta gramatica a limbrii romane ever ! Am sters inscrierile multiple pentru ca fiecare merita o sansa nu n si sa stiti ca de acum daca mai vad asa ceva descalific de tot acea persoana fara justificari .
     Dar destul cu vorbaria pentru ca sunt foarte obosita dupa o zi de munca si voi cred ca sunteti tare curioase sa aflati cine a castigat . Asta ca iata cele doua norocoase :

Castigatoarea nr 1 :

     Felicitari Raluca ! Dupa cum am spus de prima data , ai dreptul sa alegi ce premiu vrei sa castigi dintre cele doua puse la bataie .
Castigatoarea nr 2 :
     Felicitari Stefania ! Tu vei primi premiul dupa ce Raluca alege ceea ce vrea din cele doua premii oferite .
      FELICITARI FETELOR :  RALUCA POPESCU & STEFANIA PETCU ! Astept datele voastre in 24 de ore pentru a va trimite premiile. In caz ca nu voi primi datele voi alege alte castigatoare . In cazul in care prima castigatoare nu isi revendica premiul , cea de pe locul doi va trece pe locul I si va avea dreptul sa isi aleaga premiul dorit .
       Va multumesc tuturor pentru participare si va mai astept si la alt giveaway ! Pupici !

5 comments

  1. felicitari fetelor

    ReplyDelete
  2. Laura iti multumesc din suflet pentru aceasta surpriza care s-a nimerit exact de ziua mea!  Sunt extrem de incantata! 
    Uitandu-ma bine la giveaway m-am gandit sa aleg gentuta aceea superba. :) Te pup!! >:D< 

    ReplyDelete

Back to Top