A-England Green Miracle

Lifestyle

       Buna dragelor!
        M-am gandit sa incepem saptamana intr-o nota mai verde si cum sa facem asta mai bine, daca nu prezentandu-va o minunatie de oja ? Recunosc ca nu am dat prea mare importanta ojelor A-England de-a lungul timpului, poate si pentru ca pretul lor nu este unul prietenos. Mare greseala ! Cum mi-am dat seama de asta ? Pai am avut ocazia sa testez o astfel de oja prin bunavointa firmei Cosmetice de Lux si pot sa va spun ca sunt pe deplin vrajita. Nu ma credeti ? Priviti numai :


     Din toata colectia de bijuterii am ales-o pe cea mai verde 🙂 sau cel putin asa cred eu. Lasand gluma la o parte, imi doream extrem de mult sa am in colectia mea minunatia de Saint George si va spun cu mana pe inima ca oja aceasta este minunata.
   –  Este extrem de pigmentata si pentru swatch-urile de mai jos a fost nevoie sa aplic doar un strat.
   – Se usuca foarte repede si rezista extrem de bine pe unghii, fara a fi nevoie de un top coat. Eu am aplicat totusi unul, Nubar- Diamond Shine. Cu top coat am avut unghiile intacte timp de 5 zile, un timp record as putea spune.
   Desi pretul poate parea piperat, eu spun ca isi merita pe deplin fiecare banut, deoarece minunatia aceasta are puterea de a transforma o manichiura banala in ceva cu totul special, asta datorita efectului holografic spledid pe care il are.

Am avut parte de o adevarata surpriza pe Instagram <3 

 Recunosc, pe mine m-a cucerit aceasta oja si mi-a deschis apetitul pentru alte nuante minunate, una din ele fiind Sleeping Palace.   Daca urmariti pagina Cosmetice de Lux si pe Facebook, puteti fi la curent cu toate ofertele existente.
    Ce parere aveti de Saint George ?   Va place ?   Ce alte oje A-England aveti pe wishlist ?
       Astept cu drag raspunsurile voastre in sectiunea comentarii. Pupici !

22 thoughts on “A-England Green Miracle”

  1. Seamana un pic desi tind sa cred ca aceea este un pic mai holografica decat asta, sau ca are particulele holo mai colorate, doar un gand 🙂 Ma bucur ca iti place 🙂 Te pup !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *