Turquoise Love

         Buna dragele mele.
             Nu cred ca v-am intrebat vreodata care sunt culorile voastre preferate si rau am facut. Imi place sa imi cunosc cititoarele si imi pare rau ca nu m-am gandit pana acum la treaba asta. Nu stiu daca am mai mentionat pana acum, desi s-a cam vazut asta in postarile mele, insa culoarea mea preferata este albastrul si tot ce deriva din acesta. Daca la nunta am optat pentru un albastru royal in general imi place foarte mult culoarea turcoaz. Am fel si fel de accesorii in aceasta culoare : coliere, margele, cercei. Singurul accesoriu lipsa era un inel, asta pana intr-o zi cand aceasta frumusete a intrat in viata mea.

   Este PERFECT din toate punctele de vedere si mi-a infrumusetat multe tinute.  Este realizat cu multa grija de talentata Dragonfly Accessories si nu pot decat sa o felicit pe Daniela pentru munca pe care o depune, este intr-adevar o artista. Inelul este lucrat manual din argila polimerica, are cadrul din bronz si este reglabil.
   Am primit multe complimente la adresa lui si lucrul acesta nu a putut decat sa ma bucure.
    O puteti gasi pe Dragonfly Accessories si pe Facebook, unde puteti vedea si alte creatii minunate, asa ca nu ezitati si aruncati o privire.
    In final vreau sa-i multumesc din suflet Danielei pentru aceasta bijuterie speciala, o bijuterie care m-a cucerit complet !
    Va plac accesoriile handmade ? Aveti asemenea piese in colectia voastra ? Ce parere aveti de accesoriile realizate de Dragonfly Accessories ?
  Astept cu drag parerile voastre in sectiunea comenatrii. Pupici !

No comments

Back to Top