Everyday Accessories

      Buna dragelor !
          M-am gandit sa incepem saptamana cu o postare despre accesorii si sa va arat noile mele achizitii din acest domeniu.

15

BornPrettyStore Feather Nail Polish

     Buna dragelor !
        Astazi am pregatit pentru voi, cu ajutorul celor de la BornPrettyStore, o alta postare colorata. De data aceasta am sa va prezint 2 top coat-uri cu feather effect. Sincer va spun, nu eram mare fana a acestor top coat-uri si mi se pareau destul de ciudate, insa mi-am schimbat total parerea atunci cand aceste doua frumuseti au ajuns in posesia mea.

22

BornPrettyStore Milky Jewels

     Buna dragelor !
         Astazi a venit vremea sa va arat un set de oje super simpatice. Cand le-am primit am ramas placut surprinsa de aspectul lor si abia asteptam sa vi le prezint zi voua.

14

A-England Green Miracle

       Buna dragelor!
        M-am gandit sa incepem saptamana intr-o nota mai verde si cum sa facem asta mai bine, daca nu prezentandu-va o minunatie de oja ? Recunosc ca nu am dat prea mare importanta ojelor A-England de-a lungul timpului, poate si pentru ca pretul lor nu este unul prietenos. Mare greseala ! Cum mi-am dat seama de asta ? Pai am avut ocazia sa testez o astfel de oja prin bunavointa firmei Cosmetice de Lux si pot sa va spun ca sunt pe deplin vrajita. Nu ma credeti ? Priviti numai :
23

Strawberrynet Goodies

       Buna dragelor !
           Imi doresc de multa vreme sa va vorbesc despre comanda data pe Strawberrynet.com si iata ca astazi am in sfarsit ocazia sa fac asta. Stiu de multa vreme de acest site dar pana acum o luna nu m-am indurat sa dau comanda. Ce m-a facut sa-mi schimb parerea, a fost reducerea pe care acest site o avea la produsele CHI. Am auzit multe lucruri bune despre acest brand, asa ca am hotarat ca daca vreau sa le incerc, acum este ocazia ideala.
13
Back to Top